Versiunea nr. 1 / 15.05.2020

Politica de confidentialitate

 1. Furnizorul se obliga sa utilizeze informatiile confidentiale dezvaluite de Utilizator numai in scopul furnizarii Serviciilor si numai in legatura cu acestea. Furnizorul are obligatia de a pastra confidentialitatea acestor informatii furnizate de Utilizator si de a nu le dezvalui catre terte persoane, indiferent daca aceste persoane au sau nu nevoie sa cunoasca respectivele informatii.
 2. Fiecare parte se obliga sa nu divulge Informatile Confidentiale ale celeilalte parti fara acceptul explicit si prealabil, dat in scris al celeilalte parti.
 3. "Informatiile Confidentiale" nu includ informatii care au devenit cunoscute public din cauze independente de Utilizator sau de Furnizor, sau informatii care au fost independent dezvoltate fara acces la informatiile confidentiale ale Furnizorului.
 4. Modalitatea prin care colectăm datele:
  1. Formularul oferit de serviciul nostru, itworks.ro
 5. Datele pe care le colectăm sunt:
  1. Numele și prenumele reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului
  2. Adresa de email a reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului dacă aceasta conține elemente de natură să identifice/să conducă la idenificarea reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului
  3. Numărul de telefon al reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului
 6. Scopurile pentru care utilizăm datele colectate:
  1. Numele și prenumele reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului în vederea emiterii facturii si in vederea derulării contractului;
  2. Adresa email - pentru a vă putea emite și expedia factura precum și datele și instrucțiunile de logare și în vederea derulării contractului;
  3. Numărul de telefon - în vederea derulării contractului : pentru a vă putea contacta în scopul rezolvării problemei (anunțăm înainte sa intram pe calculatorul dvs, este foarte posibil să avem nevoie de detalii suplimentare sau conexiunea s-ar putea întrerupe și trebuie să luam legătura cu dvs pentru a vă instrui cum sa reluam sesiunea de suport);
  4. Nu folosim campanii de marketing prin Email sau telefon. în consecință, nu veți primi niciodată de la noi newsletter sau orice alt mesaj cu scopul de a promova serviciile noastre sau ale altor terți.
 7. Perioadele si motivele pentru care păstrăm datele sunt:
  1. Datele colectate in vederea derularii contractului (numele și prenumele persoanei de contact din partea Utilizatorului, numarul de telefon al reprezentantului legal/persoanei de contact din partea Utilizatorului) – pe durata derulării contractului.
  2. Datele colectate in vederea emiterii facturii (nume, prenume reprezentant legal si adresa de email a reprezentantului legal) vor fi stocate pe toata durata impusa de legislatia contabila. Factura emisa și trimisa pe adresa de mail furnizata va fi ținută într-o baza de date securizata pentru toata perioada prevăzută de Legea Contabilității în vigoare în Romania.
 8. Ștergerea datelor
  1. Orice dată care este în posesia noastră poate fi ștearsă în urma unei cereri formulate printr-un mail la info@itworks.ro, cu excepția celor existente în facturile emise către dvs., documente pe care suntem obligați de Legea Contabilității din Romania sa le păstrăm.
 9. De asemenea, putem colecta informațiile pe care browserul dvs. le trimite de fiecare dată când vizitați Serviciul nostru („Date de jurnal”). Aceste date de jurnal pot include informații precum adresa IP Protocol (Internet) a computerului dvs., tipul browserului, versiunea browserului, paginile Serviciului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe paginile respective și altele statistici. În plus, putem folosi servicii terțe precum Google Analytics care colectează, monitorizează și analizează acest tip de informații pentru a crește funcționalitatea Serviciului nostru. Acești furnizori de servicii terți au propriile lor politici de confidențialitate care abordează modul în care utilizează aceste informații.

Copyright © 2020 NOW IT WORKS SRL. Toate drepturile rezervate.